U bevindt zich hier:ReceptenMakreelterrine

Makreelterrine

Ingrediënten

  • 800g gerookte makreel geplukt
  • 200g groene aspergepunten
  • 200g groene boontjes
  • 400g Cocovite roereimix
  • 30g platte peterselie
  • 2 vellen bladerdeeg (kant en klaar)
  • peper en zout

Bereidingswijze

Blancheer de boontjes en aspergepunten 3 min in kokend gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Meng Cocovite roereimix met de geplukte makreel en voeg de platte peterselie toe. Kneed goed door en kruid met peper en zout. Verdeel de vellen bladerdeeg over twee terrinevormen. Leg hierin een laagje vispastei. Schik daarop een beetje van de groenten en herhaal dit tot alles opgebruikt is. Vouw de bladerdeeg dicht en bestrijk met een beetje Cocovite roereimix. Bak gedurende 35 minuten bij 180°C.



Onze visie

Wat betekent voor ons ondernemen? En welke waarden dragen wij hoog in het vaandel?

Meer ...

Contacteer ons

Cocovite is er voor u, zo ook onze verkoopsmensen, die u graag met raad en daad verder helpen.

Meer ...

Onze certificaten

Om u continu te voorzien van uitstekende eiproducten controleren wij nauwgezet ieder stadium van ons productieproces.

Meer ...

Commerciële agenten

U wil rechtstreeks contact met één van onze commerciële agenten?

Meer ...