U bevindt zich hier:ReceptenBallentine van zalm

Ballentine van zalm

Ingrediënten

  • 500g kabeljauwfilet
  • 100g zeekraal
  • 30g lamsoor
  • 80g Cocovite roereimix
  • 450g verse zalmfilet in plakken
  • peper en zout
  • 8 ml melk of room

Bereidingswijze

Blancheer de zeekraal en lamsoor gedurende 2 minuten in kokend gezouten water. Spoel onder koud stromend water. Haal de kabeljauw door de vleesmolen. Dit twee maal: één maal door een grove rooster, daarna door een fi jne. Hak de zeekraal en lamsoor en voeg toe. Meng hier de Cocovite roereimix door en kruid met peper en zout. Leg de plakken zalm naast elkaar tot een groot vel. Schep hierop de vulling en rol deze op tot een worstvorm. Rol in plastiekfolie en span aan. Stoom gedurende 15 minuten bij 72°C.



Onze visie

Wat betekent voor ons ondernemen? En welke waarden dragen wij hoog in het vaandel?

Meer ...

Contacteer ons

Cocovite is er voor u, zo ook onze verkoopsmensen, die u graag met raad en daad verder helpen.

Meer ...

Onze certificaten

Om u continu te voorzien van uitstekende eiproducten controleren wij nauwgezet ieder stadium van ons productieproces.

Meer ...

Commerciële agenten

U wil rechtstreeks contact met één van onze commerciële agenten?

Meer ...