U bevindt zich hier:ReceptenBuideltje met reblochon, vijgencompote en krokante spekjes

Buideltje met reblochon, vijgencompote en krokante spekjes

Ingrediënten

  • 85g pannenkoekenmix
  • 75g reblochonkaas
  • 25g room
  • 30g gezouten spek
  • 30g vijgencompote

Bereidingswijze

Verwijder de korst van de kaas. Verwarm de room en laat de kaas erin smelten. Voeg de vijgencompote toe en meng deze met de room. Bak het spek nu krokant aan en vermeng deze met de kaasmengeling. Vervolgens is het tijd om je pannenkoek te bakken. Wanneer je pannenkoek klaar is giet je de spek- en kaasmengeling in het midden van de pannenkoek. Maak een buideltje met je pannenkoek en bindt deze dicht met bieslook.

 

 

 

 



Onze visie

Wat betekent voor ons ondernemen? En welke waarden dragen wij hoog in het vaandel?

Meer ...

Contacteer ons

Cocovite is er voor u, zo ook onze verkoopsmensen, die u graag met raad en daad verder helpen.

Meer ...

Onze certificaten

Om u continu te voorzien van uitstekende eiproducten controleren wij nauwgezet ieder stadium van ons productieproces.

Meer ...

Commerciële agenten

U wil rechtstreeks contact met één van onze commerciële agenten?

Meer ...