Recepten
Pannenkoek met mousse van bosvruchten
Zoet en fruitig pannenkoekengerecht met heerlijke bosvruchtenmousse
1 persoon
30 minuten
Bak één pannenkoek volgens de instructies van de pannenkoekenmix en laat deze afkoelen tot kamertemperatuur. Klop ondertussen de room half op tot een luchtige, zachte structuur. Verwarm de bosvruchtencoulis samen met de suiker en voeg de vooraf geweekte gelatineblaadjes toe. Roer tot de gelatine volledig is opgelost en laat het mengsel afkoelen tot ongeveer 30°C. Spatel vervolgens de afgekoelde coulis voorzichtig en luchtig onder de opgeklopte room. Laat de mousse opstijven in de koelkast. Wanneer de mousse stevig genoeg is, rol de afgekoelde pannenkoek hol op en gebruik een spuitzak om de opgesteven mousse gelijkmatig door de opgerolde pannenkoek te spuiten. Bestrooi de gevulde pannenkoek met bloemsuiker als finishing touch en serveer.
