Ieder restaurant wil vooral een vers en veilig ei. Vandaag moet culinair genieten, gezond en voedselveilig zijn en verwacht uw klant verrassende en gevarieerde bereidingen aan een competitieve prijs. Eieren zijn aangepast aan de toenemende vraag naar vegetarische producten en bereidingen waar optimaal rekening wordt gehouden met intoleranties en allergieën.
In een grootkeuken is er geen plaats voor improvisatie. Gevarieerde menu's aanbieden die in de smaak vallen en waarbij voedingswaarden en verschillende diëten de keuzes mee bepalen is de nieuwe werkwijze. Last but not least bent u verantwoordelijk voor de rentabiliteit van vandaag en de reputatie van uw instelling morgen.
In de sandwich & salade bars krijgen eibereidingen een prominente rol. Quiches, fritata's, omeletten en eisalades zijn terug hip en zeker wanneer ze fris, licht en gezond samengesteld zijn.
Cocovite biedt ieder ei- en op eigebaseerde producten aan onder alle mogelijke vormen en in alle gewenste verpakkingen en volumes. De ideale basis voor een gevarieerd menu dat bovendien optimaal rekening houdt met specifieke verwachtingen van uw meest veeleisende klanten.