Recepten

Calzone pannenkoek met banaan en gianduja

1 persoon

10 minuten

  • 85g Cocovite pannenkoekenmix
  • 1 banaan
  • 20g gianduja chocolade
  • Tandenstokers

Bak je pannenkoek. Snij een banaan in schijfjes en leg deze op één helft van de pannenkoek. Bestrooi de schijfjes banaan met fijngehakte chocolade. Plooi de pannenkoek dicht over de banaan en sluit deze met enkele tandenstokers. Verwarm deze 4min in de oven op 160°. Vooraleer je de Calzone pannenkoek opdient verwijder je de tandenstokers

  • Om te voorkomen dat de pannenkoek aan de bakplaat plakt tijdens het opwarmen in de oven, leg de gevulde pannenkoek op een vel bakpapier. Dit zorgt ervoor dat de pannenkoek gemakkelijk loskomt en mooi intact blijft bij het serveren.
  • Strooi een snufje kaneel of een scheutje vanille-extract over de banaan voordat je de chocolade toevoegt. Dit geeft een extra aromatische twist aan de zoete vulling en tilt de smaakbeleving naar een hoger niveau.

Dit recept delen op